Diensten

Engineering

Werkzaamheden die CMS Engineering uitvoert zijn onder andere:

  1. Het (her)ontwerpen, analyseren, implementeren en/of onderhouden van onderhoudsprogramma's gerelateerd aan smeertechnisch onderhoud en conditiebewaking.
     
  2. Het verkopen en/of verhuren van randapparatuur zoals olieconditioneringssystemen en oliebewakingssystemen.
     
  3. Het leeghalen, inspecteren, afvullen en aanpassen van oliesysystemen en -reservoirs.

Voor meer informatie neem contact op.

Trainingen

CMS Engineering geeft 1 op 1 trainingen die zich richten op tribologie. De trainingen die worden gegeven bieden nieuwe inzichten in alle aspecten van tribologie die bepalend zijn voor de levensduur, de prestatie en de betrouwbaarheid van machines en hun onderdelen.

Calamiteiten

Storingen, lekkages, vervuiling van smeermiddelen, kapotte machines / onderdelen. Allemaal situaties waarbij snel en efficiënt ingrijpen noodzakelijk is. CMS Engineering beschikt over de juiste kennis, ervaring en apparatuur om u in noodsituaties bij te staan. 

Onafhankelijke deskundige

Dhr R. Steffens helpt als onafhankelijke deskundige advocaten, opdrachtgevers en de rechtbank bij ontstane geschillen gerelateerd aan smeertechnische zaken in de oliehandel of in de industrie. 


Olie analyses

CMS Engineering kan u standaardisatie bieden door voor u alle olie analyses te laten uitvoeren op uw smeeroliën, smeervetten en hydraulische vloeistoffen en te borgen in één oliebewakingssysteem. Zo werkt u met één systeem waarin u overzicht heeft over alle olie analyses die uitgevoerd zijn.