CMS Engineering B.V.

U heeft de ambitie om machineprestaties en productiviteit te verbeteren, ik de kennis om samen met u vooruitgang te boeken!

CMS Engineering B.V.

Onder de naam CMS Engineering B.V. biedt Dhr. R. Steffens zich aan als trainer/instructeur, engineer en onafhankelijke deskundige bij smeertechnische zaken.

Werkzaamheden zijn o. a. het (her)ontwerpen, analyseren, implementeren en/of onderhouden van onderhoudsprogramma's gerelateerd aan smeertechnisch onderhoud. Conditiebewaking en het aanbieden van randapparatuur behoort ook tot de werkzaamheden.

Lees meer

Trainingen

CMS Engineering verzorgt 1 op 1 trainingen die zicht richten op tribologie. De trainingen die worden gegeven bieden nieuwe inzichten in alle aspecten van tribologie die bepalend zijn voor de levensduur, de prestatie en de betrouwbaarheid van machines en hun onderdelen.

Lees meer

Diensten

CMS Engineering richt zich op het optimaliseren van onderhoudsprocessen van machineparken.

Dit door zich in te zetten als engineer, het geven van trainingen rondom tribologie, het oplossen van calamiteiten, te functioneren als onafhankelijk deskundige bij smeertechnische zaken en het verzorgen van olie analyses.

Lees meer