CMS Engineering B.V.


Onder de naam CMS Engineering biedt Dhr. R. Steffens zich aan als engineer, trainer/instructeur en onafhankelijke deskundige bij smeertechnische zaken. 

Diensten CMS Engineering B.V.

CMS Engineering richt zich op het optimaliseren van onderhoudsprocessen van machineparken. Dit door het aanbieden van de volgende diensten.


Engineering

Werkzaamheden die CMS Engineering uitvoert zijn o. a. het (her)ontwerpen, analyseren, implementeren en/of onderhouden van onderhoudsprogramma's gerelateerd aan smeertechnisch onderhoud. Conditiebewaking en het aanbieden van randapparatuur behoort ook tot de werkzaamheden.


Trainingen

In de trainingen van CMS Engineering staat tribologie centraal. De trainingen bieden nieuwe inzichten in alle aspecten van tribologie die bepalend zijn voor de levensduur, de prestatie en de betrouwbaarheid van machines en hun onderdelen. 


Calamiteiten

Calamiteiten kunnen leiden tot gevaarlijke situaties en torenhoge kosten. CMS Engineering beschikt over de juiste kennis, ervaring en apparatuur om u in noodsituaties bij te staan. 


Onafhankelijke deskundige

Dhr R. Steffens van CMS Engineering helpt als onafhankelijke deskundige advocaten, opdrachtgevers en de rechtbank bij ontstane geschillen gerelateerd aan smeertechnische zaken. 


Olie analyses

CMS Engineering kan u standaardisatie bieden door voor u alle olie analyses te laten uitvoeren op uw smeeroliën, smeervetten en hydraulische vloeistoffen en te borgen in één oliebewakingssysteem.  

Referenties

Akzonobel

Electrabel

DAF